Vacature ervaren Trainer

Ben jij oprecht geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties? Wil jij graag in een leuk team samenwerken waar ruimte is voor je eigen ontwikkeling en waar betrokkenheid en inspraak wordt gewaardeerd? Ben jij creatief en vind jij het leuk om maatwerkproducten te ontwikkelen?

Dan komen we graag in contact met jou!

Ervaren Trainer

(regio Utrecht, 32-40 uur)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Geen dag is hetzelfde, maar als trainer kan jouw dag er zo uitzien. Je start de ochtend met een afspraak in Teams met het voeren van intakegesprekken die als input zullen dienen voor een training. Je haalt de leerwensen en casuïstiek bij de individuele deelnemers op die je later zult verwerken in het programma. De dagelijkse praktijk van deze mensen is namelijk jouw uitgangspunt. Tijdens de gesprekken vraag je goed door en kijk je verder dan wat je op het eerste gezicht ziet/hoort om zodanig zicht te krijgen op de onderliggende dynamiek. Je hebt ook een gesprek met jouw opdrachtgever, want je wilt begrijpen wat er in de organisatie speelt en de wensen van de klant scherp zien te krijgen.  Samen komen jullie tot een bepaalde richting voor een aanpak. In de loop van de dag ga je op basis van de ingewonnen informatie aan de slag met het op papier stellen van een voorstel. In dit geval bestaat dat uit een team assessment, een training voor de medewerkers én eventueel aan het einde een aantal coachgesprekken voor de leidinggevende.

De overige tijd bereid je je voor op de volgende week waar je een training ‘Krachtig Communiceren’ gaat verzorgen. Dit is een open training die twee keer per jaar bij Quiris plaatsvindt en daarvoor grasduin je in alle aanwezige trainingsmateriaal en instrumenten. Je hebt direct ideeën om enkele bestaande programma onderdelen te vernieuwen en strakker neer te zetten.  Je bent benieuwd naar de mensen die zich hebben ingeschreven en welke casuïstiek zij zullen aandragen. Dat vormt uiteindelijk het uitgangspunt voor de trainingen. Tussendoor pleeg je nog wat telefoontjes want ook relatiebeheer bij bestaande klanten en acquisitie van nieuwe opdrachten horen bij je functie.

Wat bieden wij?

1. Dienstverband

Een dienstverband van 32-40 uur per week.

2. Ontwikkeling

Een veelzijdig bureau dat op meerdere vlakken werkt aan ontwikkeling van mens en organisatie: assessments, training, (team)coaching en HR diensten.

En dat geldt ook voor ons eigen team dat ruime mogelijkheden heeft om zichzelf te ontwikkelen.

3. Opdrachten

 Opdrachten bij klanten uit een diverse klantportefeuille, van food en industry tot gemeentelijke overheden en de zorg.

4. Team

Prettig werken in een gemotiveerd team, bestaand uit gezellige en betrokken collega’s, die altijd klaar staan om je te helpen

5. Salaris

Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

6. Pensioenregeling

Een goede pensioenregeling.

Heb je er zin in en wil je solliciteren?

Stuur dan je CV naar Quiris Adviesgroep via info@quiris.nl of bel voor meer informatie op 0318-551418 met Cecile Wijdeveld (managing partner).

Kijk op www.quiris.nl voor meer informatie over ons, onze dienstverlening en onze klanten.

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Cecile Wijdeveld, Managing Partner, telefoonnummer: 06-20438209.

Als Trainer bij Quiris voldoe je aan de volgende criteria:

N

Diploma

HBO/WO werk- en denkniveau; 

N

Allround

Een allrounder op het gebied van gedragsverandering. Door jouw brede kennis en ervaring ben je in staat om het échte probleem naar boven te halen en daar een adequate aanpak bij te ontwikkelen

N

Ervaring

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als trainer;

Ervaring op het gebied van het maken en geven van fysieke en online leerprogramma’s

N

Actuele kennis

Vaardigheden ontwikkeling: persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven etc.

In staat om modellen te gebruiken, maar, om daarvan tijdens de training af te wijken wanneer de situatie daarom vraagt

N

Locatie & transport

Je bent woonachtig in de regio Ede/Utrecht, en bent in het bezit van een rijbewijs en auto;

N

Jij bent

– Ondernemend, nieuwsgierig, klantgericht en alert op het genereren van nieuw werk
– Prettig in de omgang en samenwerkingsgericht
– Analytisch sterk, resultaatgericht en proactief

Vragen over de vacature?

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring