Vacature (assessment) Psycholoog

Ben jij oprecht geïnteresseerd in de behoeften, drijfveren en ambities van anderen? Krijg je energie van het uitvoeren van assessments zodat de goede mensen instromen, beter starten bij onze klanten en zo langer bij hen blijven werken? Ben jij mens- en resultaatgericht, flexibel en positief ingesteld en kun je goed je tijd managen en omgaan met strakke deadlines?  

Dan komen we graag in contact met jou!

(Assessment) psycholoog

(regio Utrecht, 32-40 uur)

De assessments bij Quiris zijn vaak onderdeel van een breder ontwikkelprogramma en zijn gericht op selectie, loopbaan of (door)ontwikkeling. Daarbij kan het gaan om een volledig assessment of inzet van (enkele) instrumenten ten behoeve van analyse en besluitvorming. Samen met de backoffice begeleid jij het proces eromheen van begin tot eind én je neemt de assessments zelf af, vaak samen met een collega. Je kunt goed schrijven (en dat vind je ook leuk) want je schrijft de uitgebreide assessmentrapportage zelf, waarin je jouw bevindingen rapporteert, samen met de conclusies en de aanbevelingen. Je communiceert daarbij met managers, kandidaten én collega’s. Dat maakt jouw werkdagen bij Quiris erg afwisselend.
Klinkt goed, toch?

Binnen Quiris streven we ernaar om breed inzetbaar te zijn in verschillende rollen. Dat betekent dat, als je dat wat lijkt, je de assessments (op termijn) ook kunt combineren met het geven van trainingen of coaching. Het uitvoeren van assessments blijft wel je hoofdactiviteit.

Wat bieden wij?

1. Dienstverband

Een dienstverband van 32-40 uur per week.
Betrokkenheid en inspraak: we vinden het fijn als je meedenkt om onze organisatie nóg beter te maken

2. Ontwikkeling

Een veelzijdig bureau dat op meerdere vlakken werkt aan ontwikkeling van mens en organisatie: assessments, training, (team)coaching en HR diensten.

En dat geldt ook voor ons eigen team dat ruime mogelijkheden heeft om zichzelf te ontwikkelen. Er zijn eventueel doorgroeimogelijkheden richting coach of trainer.

3. Opdrachten

 Opdrachten bij klanten uit een diverse klantportefeuille, van food en industry tot gemeentelijke overheden en de zorg.

4. Team

Prettig werken in een gemotiveerd team, bestaand uit gezellige en betrokken collega’s, die altijd klaar staan om je te helpen

5. Salaris

Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

6. Pensioenregeling

Een goede pensioenregeling.

Heb je er zin in en wil je solliciteren?

Stuur dan je CV naar Quiris Adviesgroep via info@quiris.nl of bel voor meer informatie op 0318-551418 met Cecile Wijdeveld (managing partner).

Kijk op www.quiris.nl voor meer informatie over ons, onze dienstverlening en onze klanten.

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Cecile Wijdeveld, Managing Partner, telefoonnummer: 06-20438209.

Als (assessment) psycholoog bij Quiris voldoe je aan de volgende criteria:

N

Diploma

Een universitair (A&O) (liefst) NIP-psycholoog met tenminste 2 jaar relevante ervaring op het gebied van assessments. Wij maken (op termijn) graag de combinatie met coaching en/of training. Een coachopleiding naast je A&O achtergrond is een pré. Een NOLOC- of NOBCO-keurmerk voldoet

N

Ervaring

Ervaren in het uitvoeren van selectie- en ontwikkelassessments en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

N

Actuele kennis

Vaardigheden ontwikkeling: persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven etc.

In staat om modellen te gebruiken, maar, om daarvan tijdens de training af te wijken wanneer de situatie daarom vraagt

N

Locatie & transport

Je bent woonachtig in de regio Ede/Utrecht, en bent in het bezit van een rijbewijs en auto;

N

Jij bent

– Gestructureerd: met gemak en plezier verwerk je diverse opdrachten & projecten gelijktijdig
– Prettig in de omgang en samenwerkingsgericht
– Analytisch sterk, resultaatgericht en proactief

Vragen over de vacature?

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring