Ondernemende HR Adviseur

Is werken aan organisaties en mensen jouw passie? En ben jij een zelfstandige en volwaardige gesprekspartner voor management en medewerkers? Vind jij  uitdaging en afwisseling belangrijk en wil je graag bij meerdere bedrijven “in de keuken kijken”? Dan ben jij dé HR adviseur die wij zoeken!

Ondernemende HR adviseur

regio Arnhem/ Utrecht/ Zwolle, 32-40 uur

Over de functie

Als HR adviseur werk je aan verschillende HR vraagstukken of projecten bij verschillende opdrachtgevers. In jouw rol ben je bijvoorbeeld de sparringpartner/het klankbord voor de HR adviseur van een opdrachtgever of werk je direct samen met de opdrachtgever zelf omdat er (nog) geen HR functionaris is. Jij wordt gezien als een specialist in jouw vakgebied en je maakt het verschil in de organisaties waar je aan de slag gaat. Je ziet snel de kop en de staart, pakt zaken op én rondt ze af.

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land, dat vraagt flexibiliteit en mobiliteit van jou. En, andersom bieden we jou ook de ruimte op afstand te werken waar dat mogelijk is. Het is de bedoeling dat we samen met jou ons dienstverleningspakket en relatienetwerk verder uit gaan bouwen.

Kortom: Wil jij een rol als een professionele HR adviseur met een veelzijdig pakket aan opdrachten? Wil je zelfstandig je opdrachten uitvoeren én je ontwikkelen in de samenwerking met collega’s? Vind je het leuk om te bouwen aan organisaties, bij klanten maar ook in eigen huis? Wil je ondernemen met de zekerheid van een dienstverband, kom dan ons team versterken!

Wat bieden wij?

Dienstverband
Een dienstverband van 32- 40 uur per week. Na 1 jaarcontract bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme een contract voor onbepaalde tijd.

Ontwikkeling
Wij stimuleren jouw ontwikkeling. Binnen Quiris bieden we diverse trainingen en cursussen aan waar jij je natuurlijk ook voor aan kan melden. Wil je je verder specialiseren in het vakgebied dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Opdrachten
Leuke en afwisselende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Je opereert hier zelfstandig of draagt bij in het HR team ter plaatse. Natuurlijk heb je altijd jouw Quiris collega’s als sparringspartner.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen € 3.500 en €4.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling;

Interesse?

Is jouw interesse gewekt dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv door op onderstaande button te klikken of mail info@quiris.nl

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Martine van den Berg, telefoonnummer: 06-11454465.

Als HR adviseur voldoe je aan de volgende criteria:

N

Diploma

HBO, richting HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde;

N

Ervaring

Minimaal 3 jaar ervaring als HR professional;

N

Actuele kennis

Van HR processen, arbeidsrecht en personeelsinformatiesystemen;

N

Locatie & transport

Je bent woonachtig in de driehoek Utrecht, Arnhem, Zwolle, en bent in het bezit van een rijbewijs en auto;

N

Persoonlijke motivatie

Je bent ondernemend, samenwerkingsgericht maar kan ook zelfstandig werken. Je vindt het leuk om samen met ons team te bouwen aan de toekomst;

Quiris Adviesgroep

Onze focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. Naast project en interim adviesopdrachten bieden we HR abonnementen aan bij organisaties die te klein zijn om zelf een HR adviseur in dienst te hebben.

Lees meer over ons

Vragen over de vacature HR Adviseur?

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring