Vacature Office Manager

Voor het ondersteunen van het team als het gaat om onze klantrelaties en groei. Regel alle activiteiten die we in dat kader met elkaar uitvoeren, fysiek en online.

Office Manager

(ongeveer 24 uur, per direct, verdeeld over 5 werkdagen)

Wie zijn wij?

Mensen maken de organisatie. Quiris ontwikkelt de medewerker én de organisatie.
Om een organisatie en je medewerkers fit te krijgen en te houden maakt Quiris gebruik van assessments  (een assessment geeft waardevolle informatie over persoonlijkheid, capaciteiten, vaardigheden en kennis), coaching (Quiris begeleidt medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling door belemmeringen weg te nemen en effectief gedrag te verankeren) en training (in een training leren je medewerkers nieuwe vaardigheden aan. Er wordt hier uitgebreid mee geoefend, met als doel het toe te kunnen passen in de praktijk).

Bij Quiris HR, ons HR label ligt de focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. We blijven niet onnodig lang in adviezen en analyses hangen maar gaan aan de slag. We werken resultaatgericht en maken zoveel mogelijk gebruik van het interne werkapparaat van onze opdrachtgevers. Hierdoor blijft de inzet van Quiris HR beperkt tot de expertise die intern mist. Uiteraard maken we daarbij gebruik van de kennis en ervaring die binnen Quiris HR aanwezig is.

 In verband met zwangerschapsverlof van een van onze officemanagers zoeken wij per half februari vervanging voor in ieder geval een aantal maanden tot begin juli.

Wat ga je doen bij ons?

  • Voorbereiden van de testdagen: testplanningen maken & beheren, afspraken plannen en bevestigen aan opdrachtgevers en kandidaten, testen en materialen voorbereiden voor kandidaten, onze consultants en ruimtes voorbereiden voor de testdagen
  • Test- en trainingsdagen begeleiden: ontvangst en begeleiding van de kandidaten of deelnemers gedurende de dag. Vastlegging van de testresultaten zodat de consultants deze kunnen gebruiken voor de rapportages
  • Voorbereiden van trainingsmaterialen en het verwerken van de trainingsevaluaties
  • Secretariële ondersteuning van het team consultants: klanten te woord staan, offertes controleren en versturen, agendabeheer
  • Andere voorkomende werkzaamheden

Wat bieden wij?

  • Een leuk team met ervaren en enthousiaste collega’s
  • Een actieve en organisatie gericht op vooruitgang en ontwikkeling met ruimte voor eigen initiatief
  • Een gezellige maandelijkse teamdag met al je collega’s
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket

Interesse?

Zijn wij een match en is jouw interesse gewekt?
Stuur dan je motivatie en cv naar Quiris Adviesgroep bv info@quiris.nl of bel voor meer informatie 0318-551418 met Cecile Wijdeveld, Managing Partner.

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op via info@quiris.nl of bel voor meer informatie 0318-551418 met Cecile Wijdeveld, Managing Partner.

Als Office Manager voldoe je aan de volgende criteria:

N

Beschikbaarheid

Ongeveer 24 uur, per direct, verdeeld over 5 werkdagen

N

Ervaring

Je hebt relevante secretariële ervaring, een goede vaardigheid in MS office, ervaring met Exact Online is een pré (CRM en financieel)

N

Werkhouding

Ondernemend, een zelfstandige werkhouding, werkt accuraat en zorgvuldig
Je ziet het werk liggen, bent een zelfstarter die plezier heeft in het pro-actief ondersteunen van het team

N

Persoonlijk

Je bent iemand die snel kan schakelen, analytisch sterk en oplossingsgericht is.

N

Vervoer & Bereik

Woonachtig in de omgeving van Ede.

Over AAD Advies en Quiris Adviesgroep

Onze focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. Naast project en interim adviesopdrachten bieden we HR abonnementen aan bij organisaties die te klein zijn om zelf een HR adviseur in dienst te hebben.

Lees meer over ons

Vragen over de vacature Office Manager?

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring