Vacature Ondernemende HR Adviseur

Is werken aan organisaties en mensen jouw passie? En ben jij een zelfstandige en volwaardige gesprekspartner voor management en medewerkers? Vind jij  uitdaging en afwisseling belangrijk en wil je graag bij meerdere bedrijven “in de keuken kijken”? Dan ben jij dé HR adviseur die wij zoeken!

Ondernemende HR adviseur (regio Utrecht, 32-40 uur)

Over de Functie

Als HR adviseur van AAD advies werk je aan verschillende HR vraagstukken of projecten bij verschillende opdrachtgevers. In jouw rol ben je bijvoorbeeld de sparringpartner/het klankbord voor de HR adviseur van een opdrachtgever of werk je direct samen met de opdrachtgever zelf omdat er (nog) geen HR functionaris is. Jij wordt gezien als een specialist in jouw vakgebied en je maakt het verschil in de organisaties waar je aan de slag gaat. Je ziet snel de kop en de staart, pakt zaken op én rondt ze af. 

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land, dat vraagt flexibiliteit en mobiliteit van jou. En, andersom bieden we jou ook de ruimte op afstand te werken waar dat mogelijk is. Het is de bedoeling dat we samen met jou ons dienstverleningspakket en relatienetwerk verder uit gaan bouwen. 

Kortom: Wil jij een rol als een professionele HR adviseur met een veelzijdig pakket aan opdrachten? Wil je zelfstandig je opdrachten uitvoeren én je ontwikkelen in de samenwerking met collega’s? Vind je het leuk om te bouwen aan organisaties, bij klanten maar ook in eigen huis? Wil je ondernemen met de zekerheid van een dienstverband, kom dan ons team versterken!

Heb je vragen of wil je direct solliciteren?

Neem dan contact met ons op.

Direct je CV en motivatie sturen kan ook.

Wat neem je mee

Als HR adviseur binnen AAD Advies voldoe je aan de volgende criteria:

– HBO diploma richting HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde;

– Je hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring als HR professional;

–  Je bent woonachtig in de regio Utrecht;

– Je beschikt over actuele kennis van HR processen, arbeidsrecht en personeelsinformatiesystemen zoals Visma of Afas;

– Ervaring met reorganisaties, strategische personeelsplanning en projectmatig werken is een pré;

– Je bent ondernemend, samenwerkingsgericht maar kan ook zelfstandig werken;

– Je vindt het leuk om samen met ons team te bouwen aan de toekomst

– In het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij

–  Een dienstverband van 32-40 uur per week 

–  Mogelijkheid tot een brede ontwikkeling op het vlak van HR dienstverlening

– Leuke en afwisselende opdrachten waarin je zelfstandig opereert

– Een leuk team van ervaren en enthousiaste collega’s

– Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring;

– Een goede pensioenregeling

Over AAD Advies en Quiris Adviesgroep

AAD Advies, opgericht in 2015, is een nuchter HR adviesbureau voor het MKB en MKB plus segment. Onze focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. Naast project en interim adviesopdrachten bieden we HR abonnementen aan bij organisaties die te klein zijn om zelf een HR adviseur in dienst te hebben. 

Sinds 2019 vormt AAD advies één team met Quiris Adviesgroep. Twee merken gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties. Het is onze passie om organisaties te helpen hun menselijk kapitaal op de beste manier te benutten en ontwikkelen. Vanuit Quiris en AAD  werken we samen met onze opdrachtgevers aan goed functionerende medewerkers, teams en leiders en zorgen dat de HR organisatie op orde is. Het totale team van Quiris en AAD bestaat uit 10 professionals: organisatiepsychologen, trainers, coaches en HR adviseurs. Mensen staan bij ons centraal, dus ook onze eigen mensen. Naast de groei en ontwikkeling van onze klanten investeren we in onze eigen ontwikkeling als team en individu. Daarbij vormen onze kernwaarden Deskundig, Oprecht, Optimistisch en Samen de basis

Interesse?
Is jouw interesse gewekt dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie vóór 15 maart 2021 naar solliciteren@aadadvies.nl. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Martine van den Berg, Partner AAD Advies, telefoonnummer: 06-11454465.

Lees meer over ons

Vragen over de vacature HR Adviseur?

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Veenendaal, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring