Leergang HR Meesterschap

Wil jij als HR professional je (zelf)kennis verdiepen en je HR-rol verbreden? Omdat je het vak eigenlijk wel kent maar nog niet alles uit jezelf gehaald hebt? Wil je jezelf nog meer als instrument kunnen inzetten?

Waar gaat de leergang over?

In deze leergang leer je over de verschillende rollen van HR professionals en de manier waarop je daar invulling aan kunt geven. Je krijgt inzicht in verschillende gedragsstijlen, ook die van jezelf, zodat je weet wat het effect van jou is op een ander. Je leert over omgaan met weerstand, het creëeren van draagvlak en beÏnvloeden. Je geeft invulling aan de rol die jij inneemt in HR besluitvorming en strategie, en hoe jij leiding geeft, inspireert en coacht. We verdiepen ons in het krachtenveld van jouw organisatie, en hoe je er je voordeel mee kunt doen.

Factsheet downloaden

Leergang HR Meesterschap

De leergang is gericht op jou. Hoe jij jezelf als HR-professional effectiever kunt inzetten voor de organisatie, de leidinggevenden en medewerkers. Je ontdekt hoe je niet alleen áan de organisatie maar ook ín de organisatie kunt werken. Het ‘harde’ HR vak beheers je al, in deze training zal het meer gaan over jou en hoe je kunt werken met de onderstroom in organisaties.

Wil jij advies over de training?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of meld je direct voor deze leergang aan.

Eerstvolgende training op maandagen
Dag 1: 31 oktober 2022
Dag 2: 21 november 2022
Dag 3: 9 januari 2023
Dag 4: 30 januari 2023

Programma

N

4 dagen training

Start 2 keer per jaar en duurt ongeveer 3 maanden.

N

Kleine groepen

Een groep van ongeveer 8 HR-professionals uit verschillende bedrijven.

N

Meerlaags leren

Vaardigheden, rol invulling en collegiale gesprekken.

N

Praktijkgericht

Met interessante sprekers uit het werkveld.

Contact of direct aanvragen

15 + 15 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Veenendaal, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring